Laden ... Even geduld ...

Onze nieuwsbrief


Retourneren |

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info(@)androifautoradionavigatie.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Heeft uw aangekocht product een probleem?

Kijk dan eerst op de vraag en antwoord pagina
Hier kunt u de meest voorkomende antwoorden vinden.

komt u er niet uit ? neem dan contact met ons op.

NL: 0523-746014 
BE: 0031523746014

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10 tot 15.00 uur
Buiten deze tijden kunt u contact opnemen  via uw account 

 

Internet aankoop zichttermijn consumentenrecht
Neem in acht dat een zichttermijn geen uitprobeer termijn is !
Een door u beschadigd toestel, of incompleet en overduidelijk gebruikt toestel wordt niet door ons terug genomen. Het product mag los in handen worden aangesloten, daarmee voorkomt u inbouwbeschadigingen.

Alles dient zo te zijn als ontvangen van ons, origineel en onbeschadigd verpakt. Gebruik dan ook nooit de originele verpakkingsdoos als verzendoos, plakband en verzendstickers op deze beschadigen de doos. Verpak de autoradio doos dan ook altijd gelijkwaardig als via ons ontvangen.

Bewaar ook altijd goed het verzendbewijs, mocht uw zending aan ons verloren gaan of beschadigd raken, dan kunt u altijd zelf een claim opstarten bij de vervoerder. Wij zijn niet aansprakelijk voor uw terugzending.
Bij dure producten adviseren wij altijd het verzekerd aan ons terug te sturen.
Prijzen zijn in Euro en incl. BTW - Gratis verzending vanaf 50,- Copyright 2021 AndroidAutoNavigatie.nl