Laden ... Even geduld ...

Onze nieuwsbrief


Voordat u koopt !

U bent op deze pagina beland omdat u zich aan het beraden bent over het kopen van een autoradio multimedia navigatie systeem. Wij adviseren u dan ook graag voordat u gaat kopen deze pagina rustig door te nemen.

Wij bieden 2 platform soorten autoradio met navigatie aan op basis van Android of Windows platform.

1. Autoradio's op basis van Android platform.

Nieuwste technologie, wat u op uw telefoon heeft, wilt u ook op uw autoradio!

Een android autoradio is eigenlijk te vergelijken met uw Android telefoon. Via Google playstore kunt u 1001 apps downloaden en gebruiken op uw autoradio. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan bijvoorbeeld navigatie software als Waze, TomTom, IGO en bijvoorbeeld Google Maps.

Naast al deze prachtige navigatie software kunt u natuurlijk ook allerlei Muziek entertainment apps downloaden en gebruiken, denk hierbij aan bijvoorbeeld Spotify, Duke, Deezer en nog heel veel meer.

Filmpje of gewoon TV kijken ?, ja dat kan ook. Met apps als: NPO, Uitzending gemist, NLziet en natuurlijk ook Netflix, Videoland en bijvoorbeeld JustWatch.

Om alle apps goed te kunnen gebruiken heeft de radio een goede processer nodig en voldoende ruimte. Onze Steinbecker Multimedia systeem zijn voorzien van 4GB RAM met 64GB ROM geheugen.

Steinbecker High End systeem. Onze absolute toplijn! Het beste wat u nu op dit moment kunt kopen als u kiest voor een op Android gebaseerd multimedia systeem. De prijs is dan misschien wat hoger dan systemen met 2GB/16 of 2GB/32 maar het verschil is duidelijk merkbaar!

Overige mogelijkheden;

  • Achteruitrijcamera aansluiten, bij ons verkrijgbaar vanaf 49,- euro
  • Bluetooth handsfree telefoneren, bespaar op boetes 
  • Telefoonboek raadplegen, kies en bel met slechts een paar klikken
  • Bluetooth muziek streamen, koppel je telefoon
  • Opgeslagen muziek op telefoon afspelen, of stream spotify
  • Subwoofer ingang, te weinig Bass? sluit een boombox aan!

En zo nog eindeloos meer, klik links op uw automerk, selecteer type en lees alles over de eindeloos vele mogelijkheden die Steinbecker multimedia systemen te bieden hebben.


2. Autoradio's op basis van Windows platform

Een autoradio op basis van windows is een autoradio met vaste gegevens, u kunt geen eigen apps toevoegen zoals bij een Android gebaseerde autoradio. Windows basis autoradio zijn voor de gemakkelijke gebruiker die eenvoudig wil navigeren en tegelijk muziek wil luisteren zowel via radio als bijv. CD. Daarnaast kan er eenvoudig handsfree worden getelefoneerd via het alfabetische telefoonboek.

Vast geïntegreerd in de autoradio zijn o.a : Full maps Europa offline navaigatie, jaarlijkse updates via onze webshop verkrijgbaar vanaf 59,- euro, AM FM, CD en DVD speler, Bluetooth, Handsfree telefoneren met telefoonboek, muziekstreamen, muziekinstellingen, SD en USB ingangen, aansluitingen voor o.a achterutrijcamera en opties als subwoofer en extra beeldschermen voor bijv. achterin.

Navigatie software voor windows autoradios van heel Europa wordt er altijd gratis bijgeleverd.

 

 

Belangrijke kooptip !

Kies het juiste model
Let er op dat als u besteld dat het model van de autoradio overeenkomt met de opening in het dashboard.
Dit omdat de door ons aangeven bouwjaren niet altijd bindend zijn.

Het kan namelijk zijn dat uw auto een facelift dashboard heeft, of bijvoorbeeld dat de auto die u bezit later uit de showroom is gekomen dan de aangeven bouwjaren.

Als er staat tot 2013, kan het ook zijn dat de autoradio past in een 2014.

Onze autoradio systemen worden altijd verkocht met de juiste aansluitkabels, u hoeft hiervoor niets extra bij te kopen. (met uitzondering van sommige BMW's en Mercedessen waarin achter in de kofferbak al een af fabriek geïnstalleerde installatie zit. hiervoor is een extra kabel kopen wel nodig, klik hier)
Prijzen zijn in Euro en incl. BTW - Gratis verzending vanaf 50,- Copyright 2021 AndroidAutoNavigatie.nl